Ajuntament de La Salzadella

Salutació de l'Alcalde

saludo alcalde

Estimats veins i veïnes,

 

Com a Alcalde de La Salzadella us dono la benvinguda a aquest portal web que s’ha posat en marxa, d’una banda, amb l’objectiu d'afavorir la transparència i la proximitat de l’administració municipal als ciutadans, facilitant l’accés directe a la informació i la realització de tràmits administratius mitjançant aquest canal electrònic.

 

D’altra banda, aquest instrument ens permet obrir les portes del nostre municipi a tots aquells que desitgen estar informats de tot el que té lloc en ell. Així doncs, mitjançant aquesta via, us convido a tots a conèixer La Salzadella, la seua història, la seua cultura i les seues festes populars destacant, en aquest punt, les Festes que se celebren en honor a Sant Blai; els seus costums i tradicions, el seu entorn, el ric patrimoni històric d’origen indià que posseeix i el seu fruit autòcton per excel.lència –la cirera-ja reconeguda amb la marca de qualitat CV i amb un esdeveniment d’edició anual, la “Fira de la Cirera, Art i Tradició”, que serveix a la promoció econòmica i turística del municipi. A més a més, és destacable la seua situació geogràfica privil.legiada, a tant sols 25 km. de la costa i estratègicament connectada per autovia amb Castelló.

 

Per últim, us animo a col.laborar amb les vostres aportacions per anar configurant i ampliant els continguts d’aquesta pàgina web ja que, amb l’ajuda de tots, esperem millorar dia a dia per a què siga un instrument útil de comunicació.

 

Benvinguts a La Salzadella.

L’Alcalde, Cristóbal Segarra Fabregat.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal