Ajuntament de La Salzadella

Memoria anual d'actos i events

ANY 2013

LA V FIRA DE LA CIRERA EN IMATGES

 

Ja pots veure totes les imatges de la V Fira de la Cirera fent click a este enllaç:

La V Fira de la Cirera en imatges.

Veure reportatge de la V Fira de la Cirera.

 

FESTES DE LA JOVENTUT 2013

 

Ja pots consultar la programació d'actes de les Festes de la Joventut 2013 fent click al següent enllaç:

Programación de actos

 

X CARRERA POPULAR DE LES FESTES DE LA JOVENTUT

 

El pròxim 22 de juny tindrà lloc a La Salzadella la X Carrera Popular amb motiu de les Festes de la Joventut. T'esperem!.

 

L'AVGDA. DANIEL MONTULL JA TÉ
CLAVEGUERAM

 

Les obres del clavegueram de l'Avinguda Daniel Montull ha han finalitzat. Per tant, els veïns d'este carrer ja compten amb aquest servei, el qual ha estat en funcionament des de fa uns dies.

 

BEQUES FORMATIVES DE LA DIPUTACIÓ

 

L'Ajuntament de La Salzadella s'ha adherit al projecte de joventut de la Diputació de Castelló que te com a objectiu oferir 2 beques per a realitzar pràctiques formatives a l'Ajuntament.

FESTES DE SANT BLAI 2013

 

Les Festes Patronals de Sant Blai se celebraran de l'1 al 10 de febrer. Per a consultar la programació d'actes fes click a l'arxiu adjunt.

PROGRAMACIÓN DE ACTOS

 

 

 

 

FESTA DE SANT ANTONI ABAD

 

El 19 de generes va celebrar la Festa de Sant Antoni Abad amb la tradicional Missa, benedicció dels animals, repartiment de les "coques" per l'Associació d'Ames de Casa i posterior foguerà al "Plà de la Mola".

 

FREERIDE A LA SALZADELLA

El passat cap de setmana va tindre lloc a La Salzadella el primer Freeride de la temporada d'Esports de Inèrcia de Castelló. La prova va comptar amb el suport de la Federació d'Esports de Inèrcia (FDI). El recorregut va ser de 2,3km amb curves ràpides i velocitats de fins a 90km/h.

Fes click ací per a veure el vídeo del descens.
Per a més informació consulta el sigüent enllaç: www.ridersfly.com

MOSTRA DE MÚSICA TRADICIONAL

El proper diumenge 2 de desembre a les 16,30h. tindrà lloc a la Casa de Cultura una Conferència sobre "La Música Tradicional a les comarques de Castelló" que acabarà amb un breu concert-rondalla a la Plaça Mexico.

Aquesta mostra és possible gràcies a la col.laboració de la Universitat Jaume I de Castelló i a la Associació Cultural El Ramell.

LA SALZADELLA AL PREGÓ DE LA MAGDALENA

Unes representants del Ball de PlaçaLa Regina de les Festes de La Salzadella en companyia de la Regina de les Festes de Sant Mateu a la carrossa comarcal

El passat dissabte dia 2 de març una representació dels components del Ball de Plaça i dels músics del poble va participar en els actes del pregó de la festa de la Magdalena a Castelló.

Van mostrar la indumentària tradicional i el ball típic i, a més, van aprofitar l'ocasió per a repartir informació turística del poble i de la Fira de la Cirera.

A les imatges podem veure algunes representants del Ball de Plaça, així com a la Regina de les Festes de La Salzadella en companyia de la Regina de les Festes de Sant Mateu, a la carrossa comarcal.

 

 

ANY 2011

PEREGRINACIÓ INTERNACIONAL CAMÍ SANT VICENT MÀRTIR (10 d'agost 2011) foto peregrins
Este mes d'agost un grup d'unes 80 persones format per estudiants de diferents països como SuÏssa, França, Liban, etc. van realitzar la peregrinació del Camí de Sant Vicent Màrtir des de Morella fins a Castelló en varies etapes.

El passat dimecres 19 d'Agost van passar la nit al pavelló poliesportiu de La Salzadella i, durant esta visita, amb l'objectiu d'oferir-los una càlida benvinguda, el nostre retor Mossen Joaquin va celebrar una Missa i els va preparar una visita guiada a l'Esglèsia.
 

CAMPIONAL FUTBOL 7 FEMENÍ (4 set. 2011)

Futbol 7 Femení

El passat 4 de Setembre l'equip de Futbol Sala Femení de La Salzadella va organitzar un campionat de Futbol 7 Femení on van participar 8 equips de la província.

 

 

 

 

 

 

ACTIVITATS AMES DE CASA (5 sept. 2011)

EL 5 de setembre a les 15:15 h. l'Associació d'Ames de Casa de La Salzadella va iniciar les classes de Pilates. A més a més, s'obrí el plaç d'inscripció per a participar a les altres activitats que tenen previstas com gimnàssia, mantenimient, tonificació i labors.

CURSO D'INFORMÀTICA GRATUÏT PER A DONES (26 set. 2011):

El passat 26 de setembre 16 dones del poble van començar un curs de coneiximents bàsic d'informàtica, la qual cosa, va suposar per a elles, una oportunitat per a aprendre des de casa, sense horaris i al seu ritme.

El curso on-line era gratuït i l'organitzava la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I de Castelló.

 

V TROBADA DE PUNTAIRES (2 octubre 2011) Trobada Puntaires

El dia 2 d'octubre de 2011 a les 16:00 hores es va celebrar a la Plaça Mèxic la "V Trobada de Puntaires" que té lloc al nostre poble des de fa quatre edicions amb una acollida molt satisfactòria.

 

 

 

 

 

 

III CAMPIONAT DE JOCS TRADICIONALS (9 octubre 2011) foto jocs tradicionals
El passat 9 d'octubre va tindre lloc al nostre municipi el III Campionat provincial de Jocs Tradicionals amb una nombrosa assistència de públic infantil.

 

 

 

 

 

 

 

 

III MARXA BTT (23 octubre 2011) Cartell III Marxa BTT
El Club BTT Bovalar de La Salzadella va organitzar el passat 23 d'Octubre una marxa BTT de 45 km de recorregut a la que va assistir un nombre important de públic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"CHI KUN" A LA ASSOCIACIÓ CULTURAL EL SALZE

L'Associaicó Cultural El Salze ha organitzat classes de "chi kun", les quals tindran lloc al llarg dels propers mesos, fins que comence la temporada de la cirera. Les classes són impartides pel professor Néstor Segarra.

PROGRAMA D'OCUPACIÓ PÚBLICA DE INTERÉS SOCIAL (31 d'octubre de 2011) El 31 d'octubre del 2011 va finalitzar el Programa d'Ocupació Pública d'Interés Social (subvencionat pel Servef i cofinanciat pel Fons Social Europeu) que va permetre la contractació de 9 persones desocupades.

 

II OPEN DESCENS COMUNITAT VALENCIANA (6 novembre 2011) Cartel OpenEl passat diumenge 6 de Novembre va tindre lloc a La Salzadella el "II Open de Descens de la Comunitat Valenciana" al Bovalar. El Club BTT Bovalar, presidit per Òscar Montull, va organitzar aquest event amb molta il.lusió i amb la confiança d'un èxit extraordinari de convocatòria tant de professionales como d'aficionats. Al següent enllaç pots ampliar la informació que vulgues sobre este acte. www.bttelbovalar.es

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I CONCURS D'IDEES EMPRENEDORES (11 novembre 2011)

Cartel Concurso

Tens una idea de negoci? Vols fer el salt i posar-la en marxa? Presenta't a este concurs i, a més del premi, obtindràs tot el suport que necessites per a convertir el teu projecte en empresa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 JOVES DE LA SALZADELLA ACONSEGUIXEN EL PRIMER PREMI DEL I CONCURS D'IDEES EMPRENEDORES (11 Novembre 2011)

El passat 11 de Novembre, a l'Ermita de la "Font de la Salut de Traiguera" es va donar a conéixer la decisió del jurat del I Concurs d'Idees Emprenedores resultant com a guanyador del primer premi el projecte "Recuperant les espardenyes", els promotors del qual son 3 jóvens de La Salzadella: Àlex Adell Mateu, Juan Vicente Ferreres Montull i Natàlia Sales Cifre, responsables de donar-li forma amb la marca lajuana.

Lajuana, ha fet una revisió estètica i formal de les espardenyes amb sola d'espart que s'han utilitzat tradicionalment fins a meitat del S.XX i que, en la actualitat, es fan servir quasi exclusivament a actes folcòrics i balls tradicionals. Lajuana manté l'essència artesanal de les espardenyes però introdueix un riguròs treball de diseny, nous materials, colorits i formes innovadores que les converteix en un producte de tendència actual, atractiu i indicat, especialment, per a les temporades de primavera i estiu.

www.lajuanashop.com També ens pots seguir al facebook: lajuana al facebook

JORNADA TREBALLAR I EMPRENDRE A EUROPA (24 novembre 2011)

El 24 de Novembre la Diputació Provincial de Castelló va celebrar una jornada per a informar als jóvens de les noves oportunitats de formació i ocupació a la Unió Europea. Concretament es van explicar dos de los recursos europeos disponibles en estes matèries: -El programa "Erasmus para Jóvenes emprendedores", i -Els serveis de la "Red Europea de Empleo-EURES".

TALLER D'OCUPACIÓ (30 desembre 2011)

L'Ajuntament de La Salzadella, mitjançant un conveni de col.laboració amb els Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló, ha aconseguit ser beneficiari d'un Taller d'Ocupació que consta de dues especialitats formatives: Agent de Desenvolupament Turístic i Dissenyador de Pàgines Web.

CAVALCADA DELS REIS MAGS (5 gener 2012)

El passat dijous dia 5 de Gener els Reis Mags van arrivar al nostre poble i a les 19h. va tindre lloc la tradicional Cavalcada pels carrers de costum. Després es va fer entrega dels regals a tots els xiquets i xiquetes al Local de la Joventut.

AMPLIACIÓ I MILLORA DE LA CARRETERA CV-123 DE TÍRIG A LA SALZADELLA (20 gener 2012)

Els Serveis Tècnics de l'Excma. Diputació de Castelló s'estan desplaçant als municipis de Tírig i La Salzadella, informant als respectius titulars del reconeixement dels béns afectats i de l'obra pública que es va a dur a terme.

Els Alcaldes d'aquestos dos municipis consideren prioritària i necessària aquesta obra d'ampliació i millora de la Carretera, al mateix temps que agraeixen l'assistència tècnica i col·laboració de la Diputació de Castelló.

FESTA DE SANT ANTONI ABAD (21 gener 2012)

El passat 21 de gener La Salzadella va celebrar la tradicional festa de Sant Antoni Abad amb una missa, la benedicció del animals i posterior foguerà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FESTES DE SANT BLAI (1-12 febrer 2012)

Les Festes Patronals de La Salzadella, celebrades en honor a Sant Blai des del dia 1 fins al 12 de Febrer, van ser un èxit de públic. Als arxius adjunts es pot consultar la programació i veure uns videos de la missa i el ball de plaça. Programació d'Actes Veure la missa en honor a Sant Blai Veure el Ball tradicional de plaça

Declarada la urgent ocupació dels béns i drets afectats pel projecte d'ampliació i millora de la CV-123 de Tírig a La Salzadella, s'està procedint a l'aixecament d'actes prèvies a l'ocupació.

L'AJUNTAMENT RECUPERA L'ARXIU HISTÒRIC I ADMINISTRATIU MUNICIPAL

L'Ajuntament de La Salzadella ha firmat un conveni amb la Universitat Jaume I de Castelló per a que dos estudiants en pràctiques formatives s'han encarregat d'ordenar l'arxiu històric i administratiu de les dependències municipals.

PASQUA A L'ERMITA DE SANT JOSEP (9 Abril 2012)

El passat dilluns de pasqua els veïns de La Salzadella van caminar fins l'Ermita de Sant Josep per a celebrar este dia festiu on no van faltar la música, el ball i molta diversió.

DESCENSO DOWNHILL (29 abril 2012)

El passat 29 d'abril va tindre lloc a La Salzadella el III Descens en mountain-bike a la muntanya del Bovalar. L'organitzà el Club BTT Bovalar i l'activitat va contar amb dos nous DROPS i un WILLRIDE, a més de moltes altres novetats.

AUTOCARAVANES A LA IV FIRA DE LA CIRERA (juny 2012)

La Salzadella va rebre 30 autocaravanes que venien des de València per a poder gaudir dels dos dies de la Fira de la Cirera, la qual cosa mostra l'interés que desperta aquest esdeveniment més enllà de la nostra província. Amb aquest motiu es va habilitar un parking al costat de la zona deportiva.

PROGRAMACIÓ DE LA IV FIRA DE LA CIRERA (juny 2012)

Ja es poden consultar els actes que configuren la programació de la IV Fira de la Cirera. Es tracta d'una programació completa que inclou tallers demostratius i participatius, conferències, música al carrer i exposicions, on els visitants també podràn adquirir cireres fresques i productes derivats d'aquest fruit, així com tot un retall de productes artesans.

PROGRAMACIÓ D'ACTES

CARTELL ANUNCIADOR DE LA IV FIRA DE LA CIRERA (juny 2012)

cartel

L'artista castellonenc Joan Ripollés ha dissenyat el cartell anunciador de la IV Fira de la Cirera.

D'altra banda, el salzadellense Honorio Sales ha col.laborat amb l'edició del text del cartell.

IV CONCURS DE POSTRES DE CIRERA (juny 2012)

Des del dIa 2 fins al 25 de Maig els interessats en participar en el IV Concurs de Postres de Cirera podran inscriure's. Les instruccions de participació podran trobar-les a las bases que s'adjunten. ANIMA'T I PARTICIPA! Fes click a "llegir mes". Bases Consurs postre cireres Fitxa tècnica

FESTES DE LA JOVENTUT 2012 (29 juny a l'1 de juliol)

Per a consultar la programació fes click a l'arxiu adjunt. Programació Festes de la Joventut 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRESENTACIÓ REINA I DAMES DE LA JUVENTUT (5 juliol 2012)

El dissabte es va celebrar al Local del Joves la presentació de la Reina de les Festes de la Joventut i de la seua Cort d'Honor, festes que han estat tot un èxit de participació i de públic. Per a veure el video de la presentació de la Reina i les Dames fes click a l'arxiu adjunt. VIDEO DE LA PRESENTACIÓ

PROGRAMACIÓ ACTES MES D'AGOST (agost 2012)

L'Ajuntament ha organitzat una sèrie d'activitats este mes d'agost per a que els salzadellins i visitants puguen gaudir d'uns dies de cine a la fresca i d'un observatori astronòmic a l'Ermita de Sant Josep, així com de la tradicional Missa Major i processó.

 • *Dia 13 a les 22,30 h.: Cine a la Plaça México. “Invención de Hugo”.
 • *Dia 14 a les 22,30 h.: Cine a la Plaça México. “El Capitán América”.
 • *Dia 15 a les 12,15 h.: Missa Major i processó.
 • *Dia 15 a les 19,30 h.: Ball Plà Infantil a la Plaça Major.
 • *Dia 15 a les 20,30 h. i a les 23,30 h.: Actuació musical "Duo Azahar" a la Plaça México.
 • *Dia 16 a les 20,30 h. i a les 23,30 h.: Actuació musical "Duo Fauna" a la Plaça México.
 • *Dia 25 a les 21,30 h.: "Observatori Astronòmic” a l'Ermita de S.Josep. Concentració caminada a les 20h. a la Plaça México.

ENCUENTRO DE BANDAS DE MÚSICA EN XERT

La Banda de Música de La Salzadella participó en el encuentro de Bandas de Música que se celebró en el municipio de Xert.

III TORNEO DE FÚTBOL 7 FEMENINO

El pasado sábado 8 de septiembre, en el campo municipal "Les Viles", se celebró el III Torneo de Fútbol 7 Femenino. Los equipos participantes fueron:

IV MARXA BTT LA SALZADELLA

El passat 9 de setembre es va celebrar a La Salzadella la IV Marxa BTT organitzada pel "Club BTT El Bovalar" amb dos recorreguts: un de 45 km. i un altre de 30 km.; menjar per a tots i regal d'una camiseta tècnica amb la inscripció anticipada.

 • Villareal C.F.
 • Drac C.F.
 • Vinaròs C.F.
 • MoldeAzul F.S.
 • Borriol C.F.
 • La Serra F.S.
 • Huracán Rojo
 • Jesús y Maria C.F.
 • Feme Castelló F.S. y F.S.F. Salzadella
 • Per a veure les fotos de l'esdeveniment o consultar més informaciò fes click a l'enllaç de la pàgina web del Club: www.bttelbovalar.es

  80 ANIVERSARI DEL RACING CLUB SALZADELLA

  Este any el Racing Club Salzadella celebra el seu 80è aniversari.

  II CONCURS D'IDEES EMPRENEDORES

  L'Ajuntament de La Salzadella, mitjançant l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, va participar en l'organització del II Concurs d'Idees Emprenedores. Un total de 17 projectes es van presentar al concurs.

  TALLER D'ATURAT A EMPRENEDOR

  El dimecres 17 d'octubre va tindre lloc al Local dels Joves de La Salzadella un Taller per a emprenedors impartit pel coach personal David Alonso Garcia. La jornada va resultar instructiva i molt divertida.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

TROBADA A LA SALZADELLA AMB ELS JUBILATS DE TALES

El passat mes de setembre l'associaciò de Jubilats de Tales i el seu Alcalde van vindre a visitar La Salzadella. L'Associació de Jubilats d'este municipi els va guiar acompanyant-los a visitar alguns dels llocs emblemàtics del poble.

Imatges: 
DSC00892.JPG
100_2748.JPG
PA020187.JPG
IMG_1026.JPG
CARTEL MARCHA BTT.png
CARTEL.jpg
foto cireres arbre.jpg
foto postre 1.jpg
FOTO POSTRE 2.png
foto postre 3.jpg
CARTELL FESTES JOVENTUT.jpg
colage - copia.png
colage 80 - copia.png
colage final - copia.png
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal